Maksuton johtamiskoulutus 9.2 - iloittaudu nyt

12.1.2023

Vaikuttavaa liikuntajohtamista 9.2.2023 klo 8.30-11.00, Teams


KUTSU KAUPUNKIEN LIIKUNTAJOHTAJILLE JA LIIKUNTAPALVELUPÄÄLLIKÖILLE: VAIKUTTAVAA LIIKUNTAJOHTAMISTA – KOULUTUS JA SLA:N ESITTÄYTYMINEN

Arvoisa liikuntavaikuttaja,

kutsumme Sinut maksuttomaan johtamiskoulutukseen sekä Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry:n toiminnan esittelyyn 9.2.2023 klo 8.30 – 11.00, koulutus ja esittely tapahtuu Teamsissä.

Ilmoittautuminen 3.2.2023 mennessä. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa.  Lähetämme osallistujille ennakkomateriaalia oman vaikuttajaminän profilointiin.

Kouluttajana toimii Jenni Bezani, Salecology Oy

Syksyllä 2022 järjestetty koulutus täyttyi nopeasti ja osallistujapalautteet kertovat koulutuksen tärkeydestä: 

Liedon Kai Lagerström ilmoittautui mukaan koulutukseen, koska sen sisältö liittyi johtamiseen ja itsensä kehittämiseen. Hän oli jo aiemmin tutustunut kirjallisuuteen erilaisista ihmistyypeistä. Kiinnostus heräsi aikoinaan, kun Lagerström pohti, miksi joidenkin ihmisten kanssa on helppo toimia ja joidenkin kanssa on hankalampaa. 

- Mietin, teenkö jotain väärin vai mistä on kysymys, kun asiat eivät suju. Nyt olen lukemani ja koulutusten myötä ymmärtänyt, miten esimiehenä ja neuvottelukumppanina kannattaa toimia erilaisten ihmisten kanssa. Asia on ajankohtainen, sillä roolini muuttuu, kun siirryn työskentelemään sivistystoimen puolelle ja vastuu kasvaa. Alaisuuteeni tulevat jatkossa liikuntapaikanhoitajat ja vahtimestarit, yhteensä kuusi henkilöä, kenttämestari kommentoi. 

Asiaan perehtymisen jälkeen ihmiset ovat muuttuneet Lagerströmin mielestä mielenkiintoisemmiksi. Hän sanoo pohtivansa joskus hieman liikaakin ihmisiä ja heidän käyttäytymistään. Omaksi väriksi on löytynyt oranssi.