Syyskuun 28. päivänä kiitetään liikunnan olosuhteista vastaavia henkilöitä. Suomessa on noin 39 000 liikuntapaikkaa ja tänään huomioidaan näiden olosuhteiden ylläpitäjiä.

Toisen kerran Euroopan urheiluviikolla SLA haluaa nostaa esiin liikunnan olosuhdetyön merkityksen.

Päivä järjestetään liitettynä Euroopan urheiluviikon #beactive-toimenpiteisiin.

Tämän päivän ideana on tuoda esiin olosuhteista vastaavien arvokasta työtä jakamalla kiitoksia sosiaalisessa mediassa ja järjestämällä pieniä yllätyksiä alan ammattilaisille.


SLA on tuottanut yhteistyössä Itä-Suomen Liikuntaopiston kanssa vapaasti käytettäviä kuva-aineistoja somekanaviin ja nettisivuille Kiitos olosuhdetyöstä -päivästä. Lataa, jaa somessa ja haasta mukaan myös kaverit!

Osallistu päivään ja jaa kiitoksesi liikunnan olosuhdetyöstä sosiaalisessa mediassa

➡ Etsi tai ota valokuva sinulle tärkeästä liikuntapaikasta.

➡ Lataa valmis kuvakehys SLA:n sivuilta lisää kehykset sinulle tärkeän liikuntapaikan kuvaan. (Voit myös valita valmiista kuvapostauksista)

➡ Jaa kiitoksesi sosiaalisessa mediassa käyttäen hashtagia #beactive ja merkitse myös mukaan @suomenliikunnanammattilaiset


Alla materiaalia ladattavaksi:

 Suomessa on liikuntapaikkojen yhteenlaskettu arvo n. 10 miljardia euroa. On sanomattakin selvää, että liikuntapaikoistamme tulee huolehtia koulutettujen ammattilaisten ja tuota työtä pitää arvostaa. Suomi on ainoa maa maailmassa, jossa liikuntapaikkojen hoitoon on oma ammattitutkintokoulutus ja erikoisammattitutkintokoulutus

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinnon voit suorittaa kolmessa oppilaitoksessa Kuortaneen Urheiluopistolla, Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä sekä Itä-Suomen liikuntaopistolla Joensuussa.