LIIKUNNAN AMMATTILAINEN - TERVETULOA JOUKKOOMME

Vuoden 2007 alusta Suomen Liikuntatoimenjohtajat ry, Suomen Liikunnanohjaajat ry ja Suomen Liikuntapaikkahoitajat ry liittyivät yhdeksi järjestöksi - Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry:ksi.

Jäseneksi voi rekisteröityä liikunnanohjaajat, liikuntaneuvojat tai alalle opiskelevat opiskelijat, liikuntatoimenjohtajat, liikuntapaikkamestarit ja liikuntapaikkahoitajat tai alalla työskentelevät henkilöt.

Rekisteröintilomake löytyy vasemman sivupalkiston kautta. Rekisteröitymisen jälkeen lähetämme sinulle laskun.

Jäsenmaksut SLA:ssa vuonna 2018:

perusjäsen

30 eur / vuosi

eläkeläinen, opiskelija, työtön

ainaisjäsen yli 60v.

15 eur / vuosi

160 eur kertamaksu

Opiskelijoille 1. liittymisvuosi veloituksetta (ilmaisjäsenyyteen ei kuulu liittymislahjana jäsenpaitaa).

Ole aktiivinen ja "hereillä", seuraa myös tapahtumia !

SÄHKÖPOSTIOSOITTEET  @

Keräämme kaikkien SLA:n jäsenten sähköpostiosoitteet, jotta voimme jatkossa lähettää jäsenkirjeitä ja yhteistyökumppaneiden tarjouksia ja tuotetietoutta myös sähköisesti. Kaikkien 31.5. mennessä sähköpostiosoitteen antaneiden tai päivittäneiden kesken arvotaan liikunnallisia tuotteita.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.