SLA ry:n HALLITUS 2021-2022

Tera Heinonen, puheenjohtaja, toimitusjohtaja, Hartola (2020-2022)
tera.heinonen (at) hartolagolf.com

Aleksi Nyström, 1. varapuheenjohtaja, liikuntapalvelupäällikkö, Kajaani  (2021-2023)
aleksi.nystrom@kajaani.fi

Marika Uusi-Illikainen, 2. varapuheenjohtaja, toiminnanjohtaja, Kangasala (2020-2022)
marika.uusiillikainen (at) gmail.com

Riikka Smolander-Slotte, uutispäällikkö, Vantaa (2020-2022)
riikka.smolander (at) yle.fi

Tommi Lanki, liikuntatoimenjohtaja, Lahti (2020-2022)
tommi.lanki (at) lahti.fi

Tuire Rinta-Kojo, toimitusjohtaja, Järvenpää (2020-2022)
tuire (at) spurtti.fi

Kalle Punto, toimitusjohtaja, Helsinki (2021-2023)
kalle.punto@gmail.com

Paula Harmokivi-Saloranta, yliopettaja, Lahti (2021-2023)
paula.harmokivi-saloranta@haaga-helia.fi

Jere Sinkkonen, varaussuunnittelija, Joensuu (2021-2023)
jere.sinkkonen@joensuu.fi

Uusien hallituksen jäsenten esittely

Aleksi Nyström

"Olen liikuntatulosyksikön päällikkö Kajaanin kaupungilla. Työssäni vastaan Kajaanin kaupungin liikuntapalveluista ja liikuntapaikoista.   Aiemmin olen työskennellyt Kajaanin ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaaja kouluttajana."

Kalle Punto

"Olen lähdössä innokkaasti mukaan SLA:n taustatoimintaan. Oma aktiivitaustani on jalkapallossa ja salibandyssä, jossa toimin aktiiviuran jälkeen myös mm. maajoukkueen valmennuksessa. Valmennus jatkuu edelleen, tällä hetkellä HJK:n juniorivalmennuksessa.

Liiketoiminnan osaamista minulla on urheilusta ja liikuntarakentamisesta. Sote-toimialalta tunnen hyvin ikäihmisten ja erityisryhmien liikunnan tarpeet.

Uskon olevani helposti lähestyttävä tiimipelaaja ja toivon, että osaamisestani on hyötyä SLA:n uudistamisessa. Asun perheineni Helsingissä, aivan olympiastadionin kupeessa."

Paula Harmokivi-Saloranta

"Olen toiminut liikunnan ja urheilun parissa koko ikäni. Tällä hetkellä työskentelen Haaga-Helian ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajakoulutuksessa yliopettajana. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään Suomen liikunnan ammattilaiset ry:n hallituksen jäsenenä ja sitä kautta edistämään liikunta-alaa laajasti eri sektoreilla. Toimintatapaani vahvasti kuuluu asiakaslähtöisyys ja tätä varmasti myös tässä työssä pääsen hyödyntämään."

Jere Sinkkonen

"Olen innovatiivisella sekä intohimoisella otteella liikunnan olosuhteisiin ja palveluihin suhtautuva liikuntapaikkojen hoidon ammattilainen, ainutlaatuisesta urheilukaupunki Joensuusta.

Tuoreena SLA:n hallituksen jäsenenä haluan olla kehittämässä ja luomassa liikunnan ammattilaisille toimivaa sekä nykyaikaista toimintaympäristöä, jossa palveluiden tuottaminen ja olosuhteet kulkevat käsikädessä tarjoten parhaan mahdollisen liikunnan kokemuksen meille kaikille. SLA on ottanut viimevuosina tärkeitä kehitysaskeleita ja on hienoa hypätä tähän joukkueeseen mukaan!"

___________________________________________________________________________________________

Tavoitteena on:

• Olla yhteinen yhdistys
  • Huolehtia jäsenistön ammattitaidosta ja identiteetistä sekä ylläpitää ammattietiikkaa
  • Huolehtia tiedottamisesta ja viestinnästä
  • Vaikuttaa liikunta-alan koulutuksen kehitykseen ja laatuun
  • Ylläpitää kansallista ja kansainvälistä verkostoitumista ja vaikuttaa liikuntapoliittiseen keskusteluun
  • Tehdä alan toimintakulttuuria tutuksi
  • Luoda hallituksen ja jaostojen toimintamalli
  • Kartuttaa jäsenistöä ja tietoisuutta toiminnasta
  • Jakaa myönteistä informaatiota
  • Olemassa olevien koulutustilaisuuksien kartoitus