SLA ja NUOLI tiivistävät yhteistyötään

24.2.2022

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Liikunnan ammattilainen -lehti etuna jäsenille

Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijat ry (NUOLI) on järjestö-, nuoriso- ja liikunta-alojen akavalainen ammattijärjestö. Vuonna 2001 perustetussa Nuolessa on 1200 jäsentä. 

Nuolen varapuheenjohtaja, LitM Sini Aalto kertoo, että Nuolen jäsenet saavat jatkossa SLA:n Liikunnan ammattilainen -lehden postilaatikkoihinsa. 

- Lehtiyhteistyön kautta liikunnan jäsenemme saavat tietoa, mitä kentällä tapahtuu ja voimme lehden kautta tiedottaa omista asioistamme jäsenille. Meillä ei ole omaa painettua tiedotetta, Aalto toteaa.

Aallon mukaan liikunta on vahvasti esillä Nuolen toiminnassa tänä vuonna. Meneillään on muun muassa liikunnan ammattitutkinnon nimikemuutos, jota tekemään Nuoli on palkannut erillisrahoituksella projektityöntekijän. Nimikkeet liikunnanohjaaja AMK ja liikuntaneuvoja kaipaavat uudistusta.

- Jos asiasta on mielipiteitä, kannattaa olla yhteydessä nyt, Aalto muistuttaa.

Nuoli on SLA:n yhteisöjäsen ja Liikunnan ammattilainen -lehti on joskus aiemminkin mennyt jäsenistölle. Nyt etu palautetaan jälleen. 

SLA:n pääsihteeri Johanna Manninen on iloinen yhteistyöstä. Hän muistuttaa, että SLA ei ole ammattijärjestö, vaikka joskus näin luullaan. 

- Teemme mielellämme yhteistyötä ja välitämme tietoa liikunnasta ja liikunnan olosuhdeasioista kaikille alalla toimiville. Johtavana ajatuksena on, että liikunta vaatii ammattilaisia, joten tuemme ja autamme eri ammattiryhmiä onnistumaan työssään. Tervetuloa kaikki mukaan, Manninen heittää. 

www.nuoli.info/fi