Liikuntatoimen ajankohtaispäivä 22.5.2024 / Tampere

Liikuntatoimen ajankohtaispäivä on uusi, SLA:n ja UKTY:n yhteistyössä tuottama koulutus- ja verkostoitumistapahtuma liikuntatoimen kohderyhmälle.

Liikuntatoimen ajankohtaispäivä järjestetään 1-3 kertaa vuodessa. Koulutustapahtuman sisältö pyritään muodostamaan mahdollisimman monipuoliseksi niin, että päivän sisällöstä löytyisi kiinnostavia aiheita mahdollisimman monelle liikuntatoimen ammattiryhmälle. Ajankohtaispäiviä suunniteltaessa otetaan huomioon myös valtakunnallinen kattavuus ja päiviä järjestetään eri puolella Suomea. 

Tampere:

Ensimmäinen Liikuntatoimenajakohtaispäivä järjestetään keskiviikkona 22.5.2024 Tampereella Tammelan upouudella jalkapallostadionilla. Ohjelmassa on stadioniin tutustumisen ja ruokailuiden lisäksi luennot henkilörekisterilain vaatimuksista liikuntatoimen sektorilla ja pukutilojen suunnittelusta liikuntapaikkojen yhteydessä. Ilta huipentuu Veikkausliigan otteluun Ilves-FC Inter. 

Hinnat:

  •  Koulutus- ja verkostoitumispäivä, Tampere (sis. lounaan ja iltapäiväkahvit sekä Tammelan Stadioniin tutustumisen) 60€/hlö
  • Koulutus- ja verkostoitumispäivä, Tampere (sis. lounaan ja iltapäiväkahvit sekä Tammelan Stadioniin tutustumisen) + illan peli Ilves - FC Inter 94€/hlö

Majoittuminen:

Järjestäjän puolesta on sovittu erikoishintainen majoitus läheisestä Scandic Tampere Station-hotellista. Huoneen jokainen yöpyjä varaa ja kustantaa itse. Alennuksen päivän hinnasta saa varauskoodilla CGRO. Varaukset tehdään osoitteessa scandichotels.fi.

Majoittujat voivat valita mieleisensä huonetyypin sekä saada lisäalennusta maksaessaan varauksen heti varauksen yhteydessä.

Yksittäisen majoitusvarauksen peruutusehto riippuu majoittujan valitsemasta varaustyypistä. Varauksen vahvistamiseksi majoittujan tulee antaa hotellille voimassa olevat luottokorttitiedot.

Huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan viimeistään 10 päivää ennen saapumista.