Yhteistyökumppaneiden koulutukset ja tapahtumat

SUH:n monipuoliset uinninopetuskoulutukset löydät klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

UKK-INSTITUUTIN KOULUTUKSET

Koulutusta verkossa:

Liikkumalla terveyttä -perustietopaketti liikunnan vaikutuksista hyvinvointiin, terveyteen ja kunnon osa-alueisiin (itseopiskelupaketin arvioitu kesto 5-10 tuntia, suoritus yhden kuukauden aikana ilmoittautumisesta)

Liikuntaneuvonnan perusteita ja välineitä -oppimiskokonaisuuden tavoitteena on vahvistaa oppijan liikuntaneuvonnan osaamista (itseopiskelupaketin arvioitu kesto 10-15 tuntia, suoritus kahden kuukauden aikana ilmoittautumisesta). 

Kestävyyskunnon arviointi 2 kilometrin UKK-kävelytestillä ja 6 minuutin kävelytestillä. Molempien testien ohjaajaksi voi kouluttautua ohjatuilla verkkokursseilla. Koulutukset soveltuvat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään kestävyyskunnon mittaamiseen kehitettyjä kenttätestejä luotettavasti ja turvallisesti.

Ikiliikeohjaajan monimuotokoulutus - terveysliikunnan ohjaaminen ikääntyneille

Koulutus perehdyttää elimistössä tapahtuviin ikääntymismuutoksiin ja niiden huomioimiseen liikuntaharjoittelussa. Tutustutaan ikääntyneille suunnattuihin terveyttä edistäviin, turvallisiin ja tehokkaisiin ryhmäliikuntatunteihin ja niiden suunnitteluun. Koulutus on suunnattu ikääntyvien ryhmäliikunnanohjaajaksi aikoville eikä vaadi ammatillista pohjakoulutusta. Myös kokeneet ohjaajat saavat uusia eväitä ja varmuutta toimintaansa. Monimuotokoulutus sisältää oppimistehtäviä verkossa ja yhden lähiopetuspäivän 12.1.2019 UKK-instituutissa. Opiskeluaika kokeneiden kouluttajien ohjauksessa 10.12.2018- 15.2.2019. Koulutuksen sisältö vastaa Suomen Voimisteluliiton Ikiliike-ohjaajan perus- ja jatkokoulutusta.

Starttikurssi terveysliikunnan ohjaajaksi - turvallista ja tehokasta ryhmäliikuntaa aikuisille

Harjoittelu ja terveysliikunta ryhmäliikunnan ohjauksen näkökulmasta. Tietoa ja työkaluja turvallisten ja tehokkaiden ryhmäliikuntatuntien suunnitteluun ja toteutukseen. Koulutus on suunnattu aikuisten ryhmäliikunnanohjaajaksi aikoville eikä vaadi ammatillista pohjakoulutusta. Myös kokeneet ohjaajat saavat uusia eväitä ja varmuutta toimintaansa.Monimuotokoulutus sisältää oppimistehtäviä verkossa, yhden lähiopetuspäivän 25.8. UKK-instituutissa sekä verkkotapaamisen. Opiskeluaika kokeneiden kouluttajien ohjauksessa 6.8.-19.10.2018. Koulutus vastaa Suomen Voimisteluliiton Ryhmäliikunnan ohjaajan I-tason koulutuskokonaisuuden perusteita (Startti, Kehonhuolto, Tehotreeni).

Keväällä 2018 webinaarisarjan aiheena on ravitsemusohjauksen monipuoliset mahdollisuudet ja välineet.

Lisätietoa koulutuksista tästä