Yhteistyökumppaneiden koulutukset ja tapahtumat

Kongresseja, seminaareja 2019

22. – 23.10 Terveysliikuntapäivät, Tampere – UUK-Instituutti

28. - 29.10. Kansallinen Liikuntafoorumi, Jyväskylä -   Valtion liikuntaneuvosto

13. – 14.11. Liikuntalääketieteenpäivät, Helsinki – Liikuntatieteellinen seura ry

Kongresseja, seminaareja 2020

5. – 7.2. Uimahalli- ja kylpyläpäivät, Viking Line - UKTY ry

11.2. Liikuntatoimen neuvottelupäivät, Helsinki – FCG

12. – 13.2. Viherpäivät, Jyväskylä – Viherympäristöliitto ry

maaliskuu Kuntotestauspäivät – Liikuntatieteellinen seura ry

15. – 17.4. Jäähallipäivät, Viking Line – Jääkiekkoliitto ry

13. – 15.8. Lepaan messut, Hattula - Kauppapuutarhaliitto

elokuu Liikuntatieteenpäivät, Jyväskylä - Liikuntatieteellinen Seura ry

30.9. – 2.10. Olosuhdeseminaari, Viking Line - SLA ry

SUH:n monipuoliset uinninopetuskoulutukset löydät klikkaamalla vieressä olevaa kuvaa.

UKK-INSTITUUTIN KOULUTUKSET

UKK-INSTITUUTIN KOULUTUKSIA 2019

Kestävyyskunnon arviointi 2 kilometrin UKK-kävelytestillä ja 6 minuutin kävelytestillä. Molempien testien ohjaajaksi voi kouluttautua ohjatuilla verkkokursseilla. Koulutukset soveltuvat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään kestävyyskunnon mittaamiseen kehitettyjä kenttätestejä luotettavasti ja turvallisesti.

Starttikurssi terveysliikunnan ohjaajaksi - turvallista ja tehokasta ryhmäliikuntaa aikuisille
Harjoittelu ja terveysliikunta ryhmäliikunnan ohjauksen näkökulmasta. Tietoa ja työkaluja turvallisten ja tehokkaiden ryhmäliikuntatuntien suunnitteluun ja toteutukseen. Monimuotokoulutus on suunnattu aikuisten ryhmäliikunnanohjaajaksi aikoville eikä vaadi ammatillista pohjakoulutusta. Myös kokeneet ohjaajat saavat uusia eväitä ja varmuutta toimintaansa. Koulutus sisältää oppimistehtäviä verkossa, yhden lähiopetuspäivän 6.4.2019 UKK-instituutissa sekä verkkotapaamisen. Opiskeluaika kokeneiden kouluttajien ohjauksessa 18.3.-31.5.2019. Koulutus vastaa Suomen Voimisteluliiton Ryhmäliikunnan ohjaajan I-tason koulutuskokonaisuuden perusteita (Startti, Kehonhuolto, Tehotreeni).

Keväällä 2019 maaliskuussa alkavan webinaarisarjan aiheena on Iäkkäiden liikkuminen – haaste vai mahdollisuus?
Lisätietoa koulutuksista http://www.ukkinstituutti.fi/koulutustapahtumat