Yhteisöjäsenyys

Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry muuttaa toimintaansa entistä toimintalähtöisemmäksi. Siihen liittyy yhteisöjäsenyyden ja kumppanuuden kehittäminen yhteistyössä alan toimijoiden kanssa.

Yhteistyössä haluamme tuoda yhteisesti sovittujen periaatteiden mukaisesti yhteistyökumppanin toimintoja, palveluja sekä tuotteita esille SLA:n tilaisuuksissa ja julkaisuissa.

• Yhteisöjäsenyyteen sisältyy
    • Linkki SLA:n nettisivuillta yhteisöjäsenen logon kautta
    • Liikunnan ammattilainen –lehdessä yhteisöjäsenen logo. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa
    • Lehdessä kirjoitamme yhteistyökumppaneiden toiminnasta ja tuotteista.
    • SLA:n tapahtumissa yhteisöjäsenen nimi on aina esillä (seminaarit, koulutukset, kilpailut)
    • Jäsenkirjeissä (kolme vuodessa) aina yhteisöjäsenen logo/nimi esillä
    • Jäsenkirjeisiin yhteisöjäsenellä on mahdollisuus toimittaa esitteitä (ei paksuja tuoteluetteloita) jäsenpostituksemme mukana postikulujen sopimushintaan (vuodessa kolme jäsenpostitusta).
    • Liikunnan Ammattilainen –lehteen ilmoitukset edullisesti SLA:n toimiston kautta.
    • 15 % alennusta liikuntapaikkojenhoito.fi verkkopalvelusta

Yhteisöjäsen voi liittää omaa henkilöstöään SLA:n yksilöjäseneksi ilman eri korvausta. Henkilöjäsen saa SLA:lta mm. Liikunnan ammattilainen –lehden, vuosittain palveluoppaan ja jäsenkirjeet

Yhteisöjäsenhinta vuodessa on 320 euroa.