Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry

SLA:n jäseneksi voivat liittyä

· liikunta-alan ammatillisen tutkinnon suorittaneet

· liikunta-alan ammattitutkinnon suorittaneet

· muun liikunta-alan toimien edellyttämän koulutuksen suorittaneet

· liikunta-alalla pitkäaikaisesti toimineet

· liikunta-alan opiskelijat

· SLA:n yhteisöjäseniä ovat järjestöt, yritykset ja julkisen hallinnon yksiköt

SLA:n tavoitteita ovat:

· liikunnan harrastamisen edistäminen

· liikunnan yleinen edunvalvonta

· vaikuttaminen liikuntapoliittiseen keskusteluun

· ammatillinen ja koulutuksellinen tuki jäsenistölle

· koulutuksen kehittäminen

· kansallisen ja kansainvälisen verkoston ylläpito

· jäsentapahtumien järjestäminen

· jäsenetujen järjestäminen jäsenistölle

VISIO

Olemme liikunta-alan toimijoita yhdistävä ja liikuntatoimintaa edistävä järjestö. Olemme tunnettu, luotettava ja haluttu yhteistyökumppani.

MISSIO

SLA on valtakunnallinen liikunta-alan palveluja jäsenistölleen ja yhteistyökumppaneilleen koordinoiva ja tuottava järjestö sekä liikunnan keskeinen tulevaisuutta ohjaava edunvalvoja.

ARVOT

Asiantuntijuus

Avoimuus

Eettisyys

Yhteisöllisyys

Förbund för yrkesfolk inom idrotten i Finland

Grundad i år 2007

En yrkesmässig organisation för yrkesfolk inom idrotten, vars medlemmar är till exempel idrottsledare, idrottsinstruktörer, idrottsanläggningsföreståndare, arbetstagare av organisationer och företag som är verksam inom idrotten samt studender inom idrotten. Vård mål är att stärka betydelsen av idrotts status, för att säkerställa professionella kompetensen av våra medlemmar och organisera evenemang och förmåner till medlemmar.

Federation of Finnish Sports Professionals

Founded in 2007

An organization of professionals in the sector of sports, whose members are e.g. sports leaders, sports instructors, sports facilities maintenance persons, workers of organizations and companies related to sports, and students in the sports sector. Our goal is to strengthen the role of sports status, to ensure the professional skills of our members and to organize events and benefits to members.

Verband Finnischer Sportfachleute

Gegründet im Jahre 2007

Eine berufliche Organisation in der Sportbranche, deren Mitglieder sind zum Beispiel Sportschefts, Sportleiter, Angestellte aus Sportsplätze, Angestellte aus Sport Organisationen und Unternehmen und Studenten in der Sportsbranche. Unser Ziel ist den Status von Sport zu stärken, die Fähigkeiten unserer Mitglieder zu gewährleisten und Veranstaltungen und Leistungen an die Mitglieder zu organisieren.