Olosuhdeseminaari 7.-8.102021

Holiday Club Saimaa

Olosuhdeseminaari järjestetään Holiday Club Saimaan upeissa puitteissa, Imatran kupeessa. Seminaarn sisältö uudistuu ja seminaaripäivät toteutamme yhteistyössä SmartSportin kanssa.

Johtamisen foorumi on suunnattu erityisesti kuntien liikuntajohdolle, mutta myös kuntien liikuntapalveluista päättäville luottamushenkilöille. Foorumin isäntänä toimii SmartSportin Ari Karimäki.

Liikuntapaikkojen hoito ja -kunnossapito foorumin sisältö on koottu erityisesti liikuntapaikkahoidosta vastaaville ammattilaisille ja matkanjohtajana toimii SLA:n pääsihteeri Johanna Manninen.

Johtamisen foorumin alustus- ja keskusteluteemoja ovat mm.

*    Liikunnan tuet ja avustukset

o   Liikunnan avustukset ja erilaiset tuet muodostavat monessa kunnassa varsin hajanaisen kokonaisuuden, tulisiko tätä käsitellä kunnissa aiempaa kokonaisvaltaisemmalla otteella?

o   Alustuksen pohjalta asiaa kommentoimassa kunnan liikuntajohtoa

*   Kuntien, seurojen ja yksityisten liikunnan yhteishankkeet (ns. hybridihankkeet)

o   Kunnissa toteutetaan tänä päivänä runsaasti liikuntarakentamishankkeita, joissa rahoittajina ovat kunnan lisäksi urheiluseurat sekä yksityinen sektori

o   Aihetta tarkastellaan foorumilla sekä liikuntatutkijan, kunnan liikuntajohdon että liikuntaseurojen näkökulmasta

*   Liikuntajohtamisen lähivuosien haasteet ja ratkaisumallit

o   Kunnat ovat keskenään erilaisia, joten haasteet ja ratkaisumallitkin eroavat toisistaan

o   Keskustelun pohjana SmartSportin tuore kysely kuntien liikuntajohtajille ja liikunnasta vastaaville

o   Keskustelemassa erikokoisten kuntien liikuntajohtoa

Luvassa lisäksi alustuksia ylikunnallisesta yhteistyöstä, URHEA-hankkeesta ja muutamasta muusta ajankohtaisesta teemasta. Varaa päivät kalenteriin jo nyt.

Ilmoittautuminen/henkilö    >> Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautuminen/ryhmä      >> Ilmoittaudu tästä