Köln 2017

KONGRESSI – JA MESSUMATKA KÖLNIIN 7. – 9.11.2017

TÄMÄN VUODEN KÖLNIN MATKA ON LOPPUUNMYYTY.

Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry järjestää perinteisen messu- ja kongressimatkan Kölniin

FSB messuilla on mahdollisuus tutustua ulkoilu- ja vapaa-ajantilojen ja -alueiden, liikuntatilojen sekä allastilojen laite-, väline-, rakenne- ja materiaalitoimittajien uusimpiin tuotteisiin.  Kölnin messuhallissa järjestetään samanaikaisesti AGUANALE messut.

Lisätietoja messuista ja messujen yhteydessä järjestettävistä seminaareista ja muusta oheistoiminnasta löydät parhaiten osoitteesta: www.fsb-cologne.de

Matka

Tiistai  07.11.2017  Finnair                        Helsinki - Düsseldorf  klo 07.40 – 09.05

Torstai 09.11.2017  Finnair                        Düsseldorf -Helsinki   klo 18.45 – 22.05

Majoitus Hotel Allegro, Thurnmarkt 1-7 1, 50676 Köln, kahden tai yhden hengen huoneessa.

Matkan hinta

SLA: jäsenet 740 €/ henkilö kahden hengen huoneessa, 850 €/ henkilö yhden hengen huoneessa.

Ei-jäsenet 860 €/ henkilö kahden hengen huoneessa, 970 €/ henkilö yhden hengen huoneessa.

Matkan hintaan sisältyy lennot Finnairilla turistiluokassa sekä majoitus, buffetaamiainen, messuliput, kuljetukset välillä Düsseldorf – Köln – Düsseldorf, lentokenttäverot, matkustajamaksut ja illallinen yhtenä päivänä.

Matkan vahvistuttua ennakkomaksu 300 € / matkustaja 15.6. mennessä, loppumaksu matkasta erääntyy maksettavaksi 30.8.

Ilmoittautuminen sivun vasemman reunan linkin ILMOITTAUTUMINEN kautta tai sähköpostitse toimisto@sla-ry.fi tai Anne Kinnunen, puh.050-9136311 viimeistään 31.05.2017 mennessä.  Laita mukaan laskutusosoite, syntymäaika ja lentoyhtiön (Finnair) kortin numerosi sekä tieto erikoisruokavaliosta.

Peruutusehdot: Peruutuskulu 1.6 – 1.9. ennakkomaksu 300 €/ hlö, 1.9. jälkeen koko matkan hinta. Vastuullisella matkanjärjestäjällä, Matkapojat Oy:llä, on oikeus hinnanmuutoksiin sellaisten kustannusten muuttuessa, joihin se ei voi vaikuttaa.

Huom! Paikkoja on rajoitetusta. Toimi pikaisesti ja varmista mukana olosi!

Tervetuloa messumatkalle!